ПП АБВ дари 10 000 защитни маски за кубинския народ, чрез

...
ПП АБВ дари 10 000 защитни маски за кубинския народ, чрез
Коментари Харесай

АБВ дари 10 000 защитни маски за кубинския народ

ПП АБВ подари 10 000 защитни маски за кубинския народ, посредством посланика на Куба в София Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан. Това подаяние е част от продължаващата през годините политика на Политическа партия АБВ за взаимност с Куба и развиване на връзките сред двете страни, изясни водачът на АБВ-Младежи доктор Пламена Заячка и добави, че защитните маски са единствено част от дарителската акция, която партията стартира.
„ Още при започване на пандемията, когато европейските страни затваряха границите си, в тези извънредно тежки моменти лекарите на Куба дадоха образец за достолепие и човещина във времена на невиждана международна рецесия. Това ги прави почтени за Нобелова премия за мир и Политическа партия АБВ поддържа тази самодейност през 2021 година – оценката да бъде обещано на кубинските лекари, над 600 медицински експерти допълнително от 160 страни “.
 Доц. Георги Кючуков: Министър Захариева наля доста вода в мелницата на македонизма Доц. Георги Кючуков: Министър Захариева наля доста вода в мелницата на македонизма
България имаше ключ към вратата за договореност с Република Северна Македония, който пристигна с Договора за добросъседство, подписан преди...
Д-р Заячка изясни, че Куба сега е в сериозна рецесия във връзка с санитарните материали в изискванията на пандемия и по тази причина Политическа партия АБВ провежда дарителска акция за задачата. Тя прикани жители, които имат предпочитание и опция да се включат в начинанието, да се причислят към акцията на партията.
Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан съобщи, че високо цени този жест и поддръжката от страна на Политическа партия АБВ през годините. Посланикът добави, че сходно подаяние е от голяма изгода за кубинския народ, поради сложното време, в което живеят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР